انار درختی کوچکی است که ارتفاع آن تا 6 متر می رسد. این درخت بومی ایران و مناطق مجاور آن است و معمولاً در مناطق نیمه گرمسیری می روید. میوه این درخت حاوی مقدار زیادی ویتامین C، اسیدهای آلی و مواد قندی است که مصرف آن برای سلامت بدن بسیار سودمند می باشد. حتی از ریشه و ساقه درخت انار به دلیل ترکیبات تاننی و آلکالوئیدش، برای رفع انگل های روده استفاده می کنند. همچنین از انار برای درمان ورم های داخلی بدن از جمله ورم کبد، کلیه و سایر اجزای سیستم گوارشی بسیار مفید است. از میوه انار محصولات و فراورده های بسیار زیادی تولید می شود. از جمله میتوان به رب انار، آب انار، لواشک انار، مربای انار اشاره داشت. رب انار ترکیبی از آب انار، شکر و آبلیمو است که خواص مشابه به آب انار را دارا می باشد. از این رو رب انار به عنوان بهترین چاشنی تقویتی برای کلیه ها و سیستم گوارشی می توان در غذا استفاده کرد. همچنین آنتی اکسیدان فراوان در رب انار موجب کاهش استرس، کاهش فشار خون و پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسیار موثر می شود. جدول زیر ارزش غذایی 100 گرم رب انار را نشان می دهد.

ارزش غذایی 100 گرم رب انار
انرژی290 انرژی
کربوهیدرات74.7 گرم
چربی0.1 گرم
کلسیم205 میلی گرم
آهن4.7 میلی گرم
منزیم242 میلی گرم
فسفر31 میلی گرم
پتاسیم1.4 میلی گرم
سدیم37 میلی گرم
روی0.3 میلی گرم
منگز1.5 میلی گرم

 

از جمله فواید دیگر رب انار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مضرات:

  •  افرادی که مزاج سرد دارند در خوردن رب انار افراط نکنند. این افراد با زیاده روی در مصرف رب انار دچار سستی معده و نفخ می شوند.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تشریفات و خدمات مجالس الف | برگزاری مراسم عروسی و نامزدی باربری چیتگر 44264981 - 09129734207 Lisa Leonard وبلاگ اطلاع رسانی دبیرستان فرزانگان ملایر Mario فروشگاه نی نی سایت Richard تلگرام نیوز