چای, نوشیدنی است که بیشترین مصرف را بعد از آب در تمام دنیا دارد و داری خواص بسیاری می باشد که در جلوگیری و درمان بیماری ها می تواند بسیار مفید واقع شود. چای سیاه که پر استفاده ترین چای در دنیا است, همان چای سبز است که برگهایش را بیشتر خشک میکنند, و این کار باعث میشود طعم و رنگ آن تغییر کند. چای سیاه و سبز هر دو محصول گیاهی به نام کاملیا سینسیس هستند که با دو روش متفاوت عمل آوری می شوند. چینی ها چای سیاه را «چای سرخ» می نامند زیرا رنگ مایع دم کرده ی آن سرخ است و غربی ها هم آن را «چای سیاه» می گویند چون برگ های چایی که معمولا دم می کنند به رنگ مشکی است. این نوشیدنی دارای آنتیاکسیدان و مواد مغذی گیاهی است که میتواند به زدودن سموم و درمان جسم کمک کند. منشأ چای سیاه مربوط به اواخر سلسله مینگ و اوایل سلسله چینگ در چین می باشد اما تاجران انگلیسی و هلندی برای نخستین بار اصطلاح «چای سیاه» را ابداع کردند و در سال 1610 هلندیها چای سیاه را به اروپا آوردند و در سال 1658 وارد انگلستان شد. چای سیاه Darjeeling Queen Blend یکی دیگر از انواع چای سیاه است که دارای عطر و طعم انگور سرخ شده از شاخه های بهاری می باشد. این چای دارای خواص بیشماری است که در زیر به برخی از آن ها اشاره شده است.
خواص چای سیاه Darjeeling Queen Blend:
1. تقویت سلامت لثه ها
2. کمک به دفع مواد زائد
3. بهبود سلامت استخوان
4. کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها
5. افزایش قوای جنسی
6. پیشگیری از عفونت های پوستی و پیری زودرس
7. تسکین اعصاب و کاهش پوسیدگی دندان
8. کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی
درباره این سایت