بادام زمینی از آن دسته تنقلات خوشمزه و پرطرفداری است که اتفاقا مغذی و مفید هم هست. این مغز خوشطعم از گیاهان بومی آمریکای جنوبی است و میتوان آن را در گروه آجیلها طبقهبندی کرد. بادام زمینی را باید از گیاهان دولپهای دانست. بادام زمینی کربوهیدرات کمی دارد و سرشار از مواد مغذی است. منبع بسیار عالی پروتئین محسوب می شود و شامل بیوتین, نیاسین, فولات, منگنز, ویتامین ایی, تیامین, فسفر و منیزیم است. بالابودن میزان کلسترول یکی از علل شایع تولید سنگ کیسهی صفرا است و همانطور که میدانیم بادام زمینی تأثیر مثبتی بر کاهش کلسترول دارد و شاید به همین دلیل مصرف آن موجب کاهش تولید سنگ کیسهی صفرا میشود. از بادام زمینی محصولاتی نظیر روغن بادام زمینی, آرد و پروتئین بادام زمینی تولید می شود. محصولات تولید شده از بادام زمینی در انواع غذاها, دسرها, کیکها, قنادیها, اسنکها و سسها استفاده میشود.
خواص بادام زمینی:
1. درمان اگزما و پسوریازیس
2. تقویت و افزایش رشد مو
3. درمان ضخم و کبودی پوست و درمان آفتاب سوختگی
4. مبارزه با بیماری های قلبی، عصبی، آایمر و عفونت ها
5. کمک به باروری و کمک به تنظیم قند خون
6. مبارزه با سرطان معده و روده بزرگ
7. کاهش احتمال سکته
8. کاهش خطر افزایش وزن
درباره این سایت