چاودار نوعی دانه است که به صورت علوفه ای رشد می کند و عضوی از خانواده گندم محسوب می شود, البته تا حدی نزدیکی به دانه جو نیز دارد, از دانه چاودار برای تهیه آرد, نان، آبجو, برخی از ویسکی ها, خوراک برخی از حیوانات و نان ترد استفاده می کنند, همچنین می توان آن را به عنوان نوعی چاشنی استفاده کرد. چاودار مقاومترین غله به سرماست و با شرایط آب و هوایی نامساعد و خاک های فقیر غیرحاصلخیز و شنی سازگاری نشان میدهد. چاودار سرشار از فیبر است و فیبر آن حاوی مقادیر زیادی پلی ساکاریدهای غیر سلوی می باشد که ظرفیت زیادی برای اتصال به آب دارد و خیلی سریع احساس پرشدگی و سیری ایجاد می کند و نان چاودار برای کسی که برای کاهش وزن تلاش می کند, مؤثر است.
خواص چاودار:
1. جلوگیری از تشکیل سنگ صفرا
2. جلوگیری از ایجاد سرطان روده بزرگ
3. کمک به هضم غذا
4. پیشگیری از برونشیت و آسم کودکان
5. جلوگیری از نارسائی قلبی
6. بهبود سلامتی روده ها
7. پاکسازی عمیق پوست و زدودن لکه های سیاه
درباره این سایت